Διεύθυνση: Οικοδόμηση Α, αυτός δρόμος Kang Νο 1, Jiu Jiang Shui, πόλη Changping, Dongguan Guangdong, Κίνα.
Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να επιλέξει το ERV

11 Απριλίου 2018 Πολύς για να πω εκτός από να τρέξω το αυτή τη στιγμή, δεν αισθάνθηκα ότι ο αέρας έπαιρνε λίγο πολυδιατηρημένος στο σπίτι και το είδος αισθητός αυτό δεν έπαιρνε την καλύτερη ροή αέρα πριν, το χρησιμοποίησα, μπορώ να πω το θεωρώ τώρα, φαίνομαι να εργάζομαι τέλεια.

—— Πάτρικ

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να επιλέξει το ERV
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το ERV

 

Επιλέξτε σύμφωνα με τον όγκο αέρα, προκειμένου να επιλεχτεί το σύστημα καθαρού αέρα, πρέπει πρώτα να επιλέξουμε τον κατάλληλο όγκο αέρα σύμφωνα με την περιοχή του καινούργιου σπιτιού. Ο εσωτερικός όγκος καθαρού αέρα είναι κυρίως 150m/χ, 250m/χ, 350m/χ.
Παραδείγματος χάριν, ένα σπίτι 50-80 τετραγωνικών μέτρων έχει συνήθως 150 όγκους αέρα. 80-120 σπίτια, επιλέγουν γενικά τον όγκο αέρα 250 120-180 σπίτια, επιλέγουν γενικά τον όγκο αέρα 350.
Εξετάζοντας την απώλεια αέρα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, επιλέξτε τη μεγάλη αντί της μικρής. Όσο μεγαλύτερος ο όγκος αέρα, τόσο μεγαλύτερος ο θόρυβος. Μπορούμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο σωλήνα σφουγγαριών κασκόλ για να μειώσουμε το θόρυβο.


Πώς να επιλέξει τον τύπο σωληνώσεων, τοποθετημένος τοίχος τύπος και τύπος πατωμάτων


Τύπος αγωγών: ο ανεμιστήρας καθαρού αέρα τύπων αγωγών πρέπει να εγκατασταθεί στο ανώτατο όριο, και η οπή αερισμού και η έξοδος πρέπει να εγκατασταθούν στις διαφορετικές θέσεις στο ίδιο δωμάτιο. Το ποσό εγκαταστάσεων συστήματος καθαρού αέρα ανώτατων τύπων σωλήνων είναι μεγάλο, το οποίο πρέπει να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τη διακόσμηση σπιτιών. Το σύστημα καθαρού αέρα ανώτατων τύπων σωλήνων δεν εγκαταστάθηκε στον τοίχο, και το ανώτατο όριο δεν ολοκληρώθηκε στο μπροστινό ναυπηγείο.


Πλεονεκτήματα: καλή επίδραση καθαρισμού. Ο γενικός καθαρός αέρας αγωγών μπορεί να συνδυαστεί με την πολυστρωματική οθόνη φίλτρων, συνολικό σύστημα καθαρού αέρα ανταλλαγής θερμότητας, η επίδραση καθαρισμού εσωτερικού αέρα θα είναι πολύ καλύτερη από κανέναν καθαρό αέρα αγωγών.
Καλύψτε τις απαιτήσεις καθαρισμού αέρα ολόκληρου του σπιτιού. Το σύστημα καθαρού αέρα αγωγών μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες καθαρισμού ολόκληρου του σπιτιού, και η επίδραση καθαρισμού αέρα είναι πιό λεπτομερής. Το τοποθετημένο τοίχος σύστημα μπορεί μόνο να συναντήσει τον καθαρισμό μιας ορισμένης περιοχής σε ένα μονόκλινο.
Τρέχει πιό ήσυχα. Η κύριοι μηχανή και οι σωλήνες του συστήματος καθαρού αέρα αγωγών εγκαθίστανται κρυμμένοι και στο ανώτατο όριο. Εάν η ποιότητα και η επίδραση εγκαταστάσεων είναι εξασφαλισμένες, τα τμήματα συστημάτων δεν είναι εύκολο από τον εξωτερικό κόσμο, και η ζωή υπηρεσιών είναι μακρύτερη. να
Ομοίως, το ανώτατο όριο θα απομονώσει επίσης κάποιο θόρυβο που παράγεται από τη λειτουργία του συστήματος καθαρού αέρα, ακόμα κι αν τρέχει συνεχώς για 24 ώρες, αυτό δεν θα φέρει το πρόβλημα θορύβου στη καθημερινή ζωή.


Ο τοίχος τοποθέτησε το καθαρό αέρα ή ο καθαρός αέρας τύπων γραφείων διατρυπιέται άμεσα στον τοίχο για την εγκατάσταση. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για τις μικρές περιοχές. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες καθαρισμού ολόκληρου του σπιτιού, οι πολλαπλάσιες μονάδες πρέπει να εγκατασταθούν.


Πλεονεκτήματα: κατάλληλη εγκατάσταση. Μπορεί να εγκατασταθεί πριν και μετά από τη διακόσμηση χωρίς την τοποθέτηση των σωλήνων και καταστροφή του αρχικού ύφους διακοσμήσεων. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί, να πρέπει μόνο να κάνει μια διέξοδος και διάφορες τρύπες βιδών στον εξωτερικό τοίχο για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση.
Περισσότερη ευελιξία. Μπορεί να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των διαφορετικών ανθρώπων και των διαφορετικών θέσεων για τον όγκο καθαρού αέρα. Δεδομένου ότι κάθε θέση είναι ανεξάρτητη, ο τοποθετημένος τοίχος ανεμιστήρας καθαρού αέρα μπορεί να θέσει το διαφορετικό όγκο καθαρού αέρα σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις όγκου καθαρού αέρα.
Καταλαμβάνει το λιγότερο εσωτερικό διάστημα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για το ανώτατο όριο, καμία ανάγκη για τους και κρύβοντας σωλήνες, και καμία ανάγκη να καταληφθεί ένα υψηλό εσωτερικό διάστημα.

 

Εν ολίγοις, η διαφορά μεταξύ του τοίχου που τοποθετείται και τα συστήματα καθαρού αέρα ανώτατων τύπων είναι ότι το τοποθετημένο τοίχος σύστημα δεν περιορίζεται από τη διακόσμηση και μπορεί να εγκατασταθεί ανά πάσα στιγμή, αλλά το σύστημα ανώτατων τύπων πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από τη διακόσμηση Αν και η τιμή του ανώτατου τύπου είναι υψηλότερη από αυτή τοποθετημένου του τοίχος τύπου, το πεδίο της παροχής αέρα ανώτατων τύπων είναι μεγαλύτερο, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει ολόκληρο τον εξαερισμό σπιτιών.

Χρόνος μπαρ : 2021-06-03 15:17:07 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hong Kong Chuang Sheng Electronics Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Julia Wong

Τηλ.:: 86-15768938048

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Εξαγνιστής αέρα αυτοκινήτων φίλτρων Hepa

Κινητή γεννήτρια 99,93% εξαγνιστής Coronavirus Precvention όζοντος ταξιδιού ιοντική αέρα αυτοκινήτων φίλτρων HEPA

Οργή 12 της Pet γύρης σκόνης πρόληψη Coronavirus αεροκαθαριστήρων εξαγνιστών αέρα CFM HEPA

Ενεργοποιημένο αναψυκτικό αέρα αυτοκινήτων άνθρακα Ionizer USB HEPA ανιόντων Pm2.5

Εξαεριστήρας καθαρού αέρα

Φορμαλδεΰδη ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 2,5 εξαεριστήρας καθαρού αέρα ανιόντων 220W απελευθέρωσης

Σιωπηλός εγχώριος καθαρισμός 206 πρόληψη Coronavirus εξαεριστήρων καθαρού αέρα CFM

Ο τοίχος PM2.5 Formaldhyde τοποθέτησε τον εξαεριστήρα καθαρού αέρα 106 CFM

Ηλεκτρική μάσκα φορετών εξαγνιστών αέρα

Έξυπνος ηλεκτρικός καθαρισμός αέρα μασκών προσώπου PM2.5 Coronavirus 4H

Δροσερή ηλεκτρική μάσκα φορετών εξαγνιστών αέρα HEPA με τον ανεμιστήρα

Επανακαταλογηστέα προσωπική ηλεκτρική μάσκα φορετών εξαγνιστών αέρα παιδιών 3.7V 0.8W

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy | Κίνα καλός ποιότητας Μονάδα ERV προμηθευτής. © 2020 - 2022 ervunit.com. All Rights Reserved.